astma: stöd och resurser

Inte säker på var du ska börja när du söker efter astma informationen? Pulmonologist Paul Enright, MD, hjälper dig att hitta den information du behöver. Dessutom, chatta med andra som lever med astma i ‘s anslagstavlor, och ta reda på om hjälpastma organisationer på Internet.

Inte säker på var man kan hitta svar på dina astma frågor? Pulmonologist Paul Enright, MD, delar hans färdplan för s Astma Guide för att hjälpa dig att hitta rätt information du behöver för att leva bättre med astma. Känsla överväldigade av att hantera astma? Det är viktigt att söka stöd från din familj, vänner, arbetskamrater, vårdteam, och andra som har astma. Upptäck de många typer av stöd som kan hjälpa dig att leva tryggt med astma.

Känsla överväldigade av att hantera astma? Det är viktigt att söka stöd från din familj, vänner, arbetskamrater, vårdteam, och andra som har astma. Upptäck de många typer av stöd som kan hjälpa dig att leva tryggt med astma.

Vi vet att leva med astma är en utmaning. Från att hantera dina mediciner att räkna ut dolda triggers att hantera astma nödsituationer, astma specialist Paul Enright, MD, är här för att hjälpa dig andas lättare.

s astma medicinsk expert, Paul Enright, MD, diskuterar astma och allergitestning, astma och husdjur, ansträngningsutlöst astma, och mer.

Ibland är det bästa råd kommer från någon som upplever samma problem som du. Besök supportgrupp för personer med astma att få personlig rådgivning och uppmuntran från andra som har samma sjukdom.

Denna artikel från Astma och Allergifonden of America kan hjälpa dig att förstå varför vissa spädbarn och småbarn är mer benägna att få astma. Kolla in deras hemsida för att ta reda på hur astma behandlas hos spädbarn.

Många människor med astma tycker att årstiderna och vädret påverkar i hög grad deras astmakontroll. Kolla in denna pollen och mögel räkna verktyget på Academy of Allergy, Asthma & Immunology hemsida.

Vanliga frågor om astma från MedicineNet. Denna länk tar dig till sin webbplats.

En översikt av astma från. Denna länk tar dig till sin webbplats.

Det finns många organisationer med webbplatser som kan hjälpa dig att leva bättre med astma. Stöd från organisationer som dessa hjälpa dig att inse att du inte är ensam att hantera astma och kan ge dig nytt förtroende som du lär dig att hantera de dagliga utmaningar.

da; Natt

Ta Astma bedömning få personlig handlingsplan