barn spotta upp, reflux, Gerd: orsaker och förebyggande

Det är vanligt att barn i denna ålder att spotta upp strax efter en utfodring. Vissa barn spotta upp efter varje måltid, medan det för andra händer bara ibland.

Du kan minska spotta upp av

Din bebis utvecklas denna vecka

Spenderar sin dag i en dimma av nyfödda sömnighet är nu ett minne blott för ditt barn. Han har blivit mycket mer social. Räkna med honom att tillbringa större delen av sin tid alert, titta och lyssna på vad som händer runt omkring honom.

Inte låta ditt barn få super hungrig innan du matar honom; Undvika övermatning. Om han äter ur en flaska, ge ditt barn mindre mängder; Att se bröstvårtan storlek är rätt. Alltför stora och han kommer att dricka för fort, för liten, kommer han att svälja luft; Lossa sina blöjor för att undvika att sätta press på sin lilla mage; Håller ditt barn upprätt medan han utfodring och rapningar honom varje gång han tar en paus.

Människor är en källa till underhållning nu. Han gillar den när du ler mot honom, och han gillar att han nu kan le tillbaka på dig.

I den här åldern ditt barn kommer

Snart att upptäcka att han kan ha “samtal” med dig bara genom att flytta sig i läppen; Lära sig att leende ger honom ett annat sätt förutom att gråta att uttrycka hans behov; Inse att hans förmåga att le tillåter honom att utöva en viss kontroll över vad som händer med honom

Skydda barn från infectio; Babys Vision: Vad ditt barn Se; Hjälp för ditt barns eksem

Tidiga tecken på hörsel Los; Skydda dina barn: Get Your Shot; Bakterier på dagis: Frågor att ställa