barre klasser: fördelar, övningar, och vad man ska förvänta sig

PliÃs, relevÃs och sautÃjumps inte bara ser elegant, balett flyttar förlänga också och stärka muskler och bränna kalorier.

Balett-inspirerade klasser som ren Barre, Bar metod, och Balletone är en populär träning trend som innehåller drag från balett, pilates och yoga till positiv musik.

Många gym erbjuder balett-inspirerade träningspass, och barre studios erbjuder klasser för total konditionering samt riktade träning för abs, lår eller glutes. Det finns även en € œbarre lightâ € klasser för nybörjare.

Du behöver inte en tutu eller balett tofflor. Istället klänning i bekväma träningskläder och visa upp till 60-minuters lektioner beredda att använda balett barre att göra rörelserna din lärare visar dig.

Vissa klasser använder också små bollar, motstånd band och hantlar att göra golvarbete. Den skonsamma träning fokuserar på rätt inriktning.

Klasserna blanda cardio, styrketräning, flexibilitet, balans och kärnkonditioneringen i en träning för hela kroppen som riktar höfter, glutes, abs och armar.

Betoningen på riktig inriktning, balans, och kärningreppsorgan klasserna rör sig långsammare takt. Du kanske inga balettinspirerad klass dränkt i svett, men du kommer att känna bränna efter en klass tack vare drag som riktar specifika muskelgrupper.

Kärna: Ja. Du kommer att göra en kombination av balett positioner och Pilates flyttar till rikta abs.

Arms: Ja. Klasser inkluderar övningar som militära pressar, sido höjer arm, och triceps lyfter arbeta armen musklerna.

Ben: Ja. Räkna med att utföra rörelser som pliÃs, dÃgagÃ, benlyft / tillägg och andra balett-inspirerade rörelser som riktar benen.

Glutes: Ja. Riktade rör sig som glute höjer hjälp tonen baksidan.

Tillbaka: Nej Ballet-inspirerade pass rikta hela kroppen men inte rikta ryggmusklerna, med undantag för dem som är en del av din kärna.

Flexibilitet: Ja. Denna balett-inspirerade träning kommer att försiktigt förbättra din flexibilitet; Aerobic: Nej Barre drag är för långsamt för att ge dig en aerob träning. Så om du är i en klass som innehåller övningar utanför barre som får din puls går, räknas inte detta som hjärt; Styrka: Ja. Några balett och barre klasser använda vikter och motstånd band, och andra använder din kroppsvikt för att stärka och tonen.

Sport: Nej, det är inte en sport; Skonsamma: Ja. Det finns ingen hoppning eller studsar i Barre klasser, så träningen är lätt på lederna.

Kostnad: Du måste registrera dig för klasser genom ditt gym eller en barre studio.

Bra för nybörjare? Ja. Balett-inspirerade klasser är bra för nybörjare som vill prova en ny träning.

Utomhus: Nej Klasser görs i en studio med balett Barres.

Hemma: Ja. Det finns DVD-skivor för balett-inspirerade träning som kan göras hemma.

Utrustning som krävs? Ja. De flesta pass inkluderar Barre, vikter, motstånd band, och bollar som tillhandahålls av gymmet. Du kan behöva köpa en del av dessa saker för at-home träning.

Barre konditionen är perfekt om du bara komma in motion. Klasserna kommer att förbättra din balans, bygga styrka, gör dig mer flexibel, bränna kalorier och förbättra stabiliteten genom en starkare kärna.

När du blir mer bekväm och passar, kan du ramp upp intensiteten genom att lägga till vikter och mer utmanande rörelser. Om du har mer erfarenhet och letar efter något nytt att utmana dig själv, kan avancerade barre klasser göra susen.

Det är utmanande för både män och kvinnor. Dessa åtgärder är mycket svårare än de ser ut och kan hjälpa någon att ta sin kondition till nästa nivå.

Är det bra för mig, om jag har ett hälsotillstånd?

Barre övningar är ofta skonsam mot lederna och kan vara ett utmärkt val om du har artrit eller ledbesvär. Du kommer också att bygga starkare muskler, vilket ger mer stöd till lederna och minskar smärtan.

Men vissa rörelser kan sätta extra stress på lederna. Till exempel att vrida ut benen kan inte må bra på knä, speciellt om du vänder ut från dina fötter, snarare än från dina höfter. Fråga din instruktör hur man anpassar drag som inte mår bra, och att visa fin form.

När återhämta sig från en ryggskada, vill du fokusera på att bygga en starkare kärna. Barre kondition kan hjälpa dig att göra det.

Om du letar efter motion för att hjälpa till att kontrollera din diabetes, högt blodtryck, högt kolesterol, eller hjärtsjukdomar, det finns bättre alternativ för dig. Leta efter fitness alternativ som innebär mer konditionsträning.

Om du är gravid, barre klasser är ett perfekt val. Du kommer att bränna kalorier och hålla dina muskler stark och flexibel utan att onödiga stress på kroppen. Du kommer att behöva ändra några av de rörelser som du får längre fram i graviditeten. Undvik drag som gör dig ostadiga på fötterna.

KÄLLOR

Rådet om Motion: â € â € œWhat kan jag förvänta sig i populära grupp gympa som pilates, kickboxning och Barre?

Rådet om Motion: â € œGym Klass: Ren Barre.â €

IDEA Health and Fitness Association: â € œSample Klass: Barre Styrka och Interval.â €

National Motion Trainers Association.

Glamour Magazine: â € œWhich träning bränner flest kalorier â €?

Ren Barre.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …

Medan du tränar, bör du räkna mellan …