bästa råd viktminskning du har aldrig hört

Du är redo att gå ner i vikt. Men du är trött på att lyssna på allt som inaktuella, försökte-och-sant viktminskning råd, som att äta mer grönsaker, begränsa delar, och motionerar mer.

Kanske vad du behöver är en ny idé eller två. Så frågade dietexperter att komma med några mindre kända diet tips som kan göra mest blaserade dieter droppe som kaka och löfte, “Oh wow! Jag ska försöka att i dag.”

Här är nio diet tips som du kanske inte inte har hört ännu. Några involverar olika sätt att äta, eller lägga till vissa livsmedel till din diet. Andra innebär att lära sig nya beteenden eller strategier för att hjälpa dig att hålla på rätt spår.

Vem har inte hört råd att “bara ta en bit av allt” om du är på en buffé?

Men som det visar sig, inte sort inte förtjänar sitt goda rykte, säger Dawn Jackson Blatner, RD, en Chicago dietist och författare till The flexitarian dieten.

“Vi vet att sorten gör du äter mer”, säger hon, med hänvisning till flera publicerade studier och sin egen erfarenhet av rådgivning viktminskning patienter.

Till exempel, forskare i Frankrike fann att deltagarna i studien åt mer pommes frites när de erbjöds catsup och majonnäs tillsammans med dem. Och när de fick möjligheten att ha grädde eller vispad grädde med sina brownies, åt de mer än när brownies erbjöds vanligt.

Andra forskare har funnit att människor som har kunnat behålla viktminskning tenderar att äta kost med begränsat utbud.

“Korn är den nya havregryn”, säger Jackson Blatner.

Korn fick sin hunger -fighting rykte efter svenska forskare funnit att äta korn eller råg kärnor för frukost hålls blodsockret på rätt köl. Det beror på att kolhydrater i korn och råg kärnor är “lågt glykemiskt index,” vilket innebär att de höjer blodsockret långsammare än vissa andra kolhydrater livsmedel. Detta hjälper dig att undvika en spik, och sedan en droppe i blodsocker, som kan lämna dig känslan utsvulten.

Ett varningens ord: “Köp skrov knappt, inte korngryn,” Jackson Blatner säger. De svenska Forskarna använde minimalt bearbetade skrovet korn, och de kan inte garantera samma effekter för mer förädlade former, såsom korngryn.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …