fördelarna med att hitta en diet kompis

Det finns ingen väg förbi det: Vägen till viktminskning kan vara en ojämn en. Men likt livets andra resor, kan pågående vara smidigare när man har någon att dela resan.

Det är där en “diet kompis” kommer in – en partner som inte bara delar din viktminskning och träningsmål, men kan hjälpa dig att navigera en snällare, mjukare väg att sveltesville. Många experter säger nu buddying upp kan göra skillnaden mellan misslyckande och framgång med någon viktminskning plan.

“De flesta människor lägger all sin kraft på att hitta rätt diet eller träningsprogram men inte lägga någon energi på att skapa ett stöd och system för ansvarighet, och alltför ofta, det är där djävulen ligger”, säger Adam Shafran, DC, en övningphysiologist och kiropraktor som är författare till Du kan inte gå ner i vikt ensam: Partner driver viktminskningsprogram.

Shafran, som också är värd Dr. Fitness och Fat Guy, en Internet-radioprogram med fokus på viktminskning, säger människor misslyckas inte nödvändigtvis eftersom de är efter en dålig viktminskning plan, men eftersom de saknar ett bra stödsystem.

“Det kan vara den avgörande faktor som gör en diet arbete – eller inte fungerar”, säger Shafran.

Vissa psykologer överens.

“Inom området för bantning, det finns belägg för att socialt stöd är en positiv faktor som påverkar viktminskning”, säger Kenneth Schwarz, PhD, som med sin fru, Julie Schwarz, skrev boken Maria sist Diet: Hur man bryta igenom 15 Hinder att uppnå kost framgång.

I forskning som publiceras i Journal of Consulting och klinisk psykologi 2005, läkare vid Brown Medical School och Dartmouth University fann att människor som hade en övning kompis som framgångsrikt bantade var mer framgångsrika på att förlora också.

De flesta av oss vet vad vänder oss på i en partner, och det är lätt att räkna fördelarna med våra bästa vänner. Men om du funderar på att använda samma riktlinjer för att hitta en diet kompis, du kan göra ett misstag.

Du kan ha en partner eller en bästa vän som du älskar dyrt, men om du fortfarande överviktig och kämpar för att förlora det, är det uppenbart att partnerskap, medan perfekt i andra delar av ditt liv, är inte det rätta förhållandet för att hjälpa dig gå ner i vikt “, säger Joey Dweck, grundare och VD för DietBuddy, en online” match service “för dem som söker viktminskning partners.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …